понедельник, 13 января 2014 г.

Модуль 11. Рефлексія

В цілому, я оцінюю тренінг позитивно. Під час тренінгу було багато речей, які здавались не зрозумілими, але з кожним днем ставало все цікавіше. Цей тренінг допоміг мені зрозуміти , що можливо ефективно використовувати не тільки вже знайомі документи, презентації, електронні таблиці, а тако ж веб-ресурси (блоги та wiki-сайти). Бажаю всім успіху!!!

Модуль 9. Рефлексія

На мою думку, формування у учнів навиків самоспрямованої діяльності дозволить виростити із них майбутніх успішнил людей - людей, які не бояться самостійно планувати свою діяльність, реалізувати її та брати на себе відповідальність за її результати.

Модуль 10. Рефлексія

Матеріал цього модуля дозволив мені упорядкувати знання про особливості мислення учнів і ті методи навчання які доцільно застосовувати для зебезпечення ефективності засвоєння нового матеріалу. Зокрема учитель може диференціювати у таких напрямках: зміст, процес, результат, навчальне середовище. Задоволення навчальних потреб учнів вимагає відповідного спонукання та заохочення, щоб вони стали впевненими та незалежними в навчанні.
 Цей матеріал мені був цікавий і надіюсь допоможе у професійній діяльності.

пятница, 10 января 2014 г.

Модуль 8. Рефлексія

Виконавши завдання модулю я ознайомилася з критеріями та формами оцінювання. Оцінювання повинно проходити  протягом  всього проекту і включати оцінювання всіх вказаних у навчальних цілях знань та навичок. Також можна використовувати форму оцінювання з балами та форми зворотного звязку однокласників , щоб легше було визначити вклад кожного учня в проект.

Модуль 7. Рефлексія

Виконавши завдання цього модулю я ще раз засвоїла навички роботи при створенні вікі-статті. Навчилася створювати Google-документи. Буду й далі це використовувати.

Модуль 6. Рефлексія

Виконавши всі етапи даного модуля я навчилася створювати форми для опитування, з труднощами навчилася добавляти ці форми до власного блогу і змінювати та настроювати власний блог. В цілому результатом задоволена, але ще потрібно потренуватися :).

Модуль 5. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме:
-навчання стає цікавим, ефективним учні вчаться не лише копіювати дані, але й оцінювати та аналізувати їх;
-виникає потреба користуватися матеріалами, захищеними авторським правом, діти вчаться оцінювати сайти, використтовувати Інтернет як інструмент для спілкування, дослідження.